ဒီႏွစ္ ဂ်ပန္မွာ အရင္ႏွစ္ေတြကထက္ ပူလို႕ထင္တယ္၊ ကန္စြန္းရြက္ေပါတယ္။ ေစ်းလဲက်တယ္ေျပာရမယ္။ တခါမွ ကန္စြန္းရြက္မတင္ဘူးတဲ့ အိမ္နားက စူပါမွာေတာင္ တခါတေလ ေတြ႕တယ္။ ဂ်ပန္ေတြ ကန္စြန္းရြက္ သိပ္မစားၾကဘူးထင္တယ္။ ကန္စြန္းရြက္ေရြးေနတုန္း ဂ်ပန္အေဒၚၾကီးတေယာက္က အဲဒါ ဘယ္လိုခ်က္စားရသလဲတဲ့ သူ႕ကို သူမ်ားလက္ေဆာင္ေပးထားတာ ဘယ္လိုစားရမွန္းမသိလို႕တဲ့ေလ။ ေၾကာ္စားပါလို႕ေျပာလိုက္တယ္။
အိမ္မွာ ခ်က္စားျဖစ္တဲ့ ကန္စြန္းရြက္ဟင္းေတြ စုတင္လိုက္တယ္။
အိမ္မွာ ခ်က္စားျဖစ္တဲ့ ကန္စြန္းရြက္ဟင္းေတြ စုတင္လိုက္တယ္။
ကန္စြန္းရြက္ခ်ဥ္ရည္ဟင္း
ေဘကြန္ ကန္စြန္း
frozen ကန္စြန္း႐ိုး
frozen ကေတာ့ လတ္လတ္ဆတ္ဆတ္ေလာက္ မေကာင္းဘူးေပါ့။frozen ကန္စြန္း + sausage ပါးပါးလွီး
ကန္စြန္း + အဲလင္းဂိမိႈ
ကန္စြန္းပလိန္း
ကန္စြန္းပ်ိဳးအိုး
4 comments:
မေတြ.တာအေတာ္ၾကာပီေနာ္။
ဘယ္ေတာ.ပိုု.စ္တင္မလဲ ေမွ်ာ္ေနတာ။
Very happy to see you back on blog...please keep going. You have a lot of audiences...we love your posts. By the way...why didn't you on blog for long time?
monmon yoko , khin ---> စာလာဖတ္တာ ေက်းဇူးပါေနာ္။ ဘာမွ ဟုတ္တိပတ္တိ ေရးတာမဟုတ္ေတာ့ အားနာတယ္။ ေနမေကာင္းတာေရာ တျခား အရွုပ္ေတြနဲ႕ စာမေရးျဖစ္တာ ၾကာသြားတယ္။
Hi ျမရြက္,
Long time no see, I'm waiting your new post...
Glad to see again... :)
Post a Comment